Limited Edition. 50 stk.

TEMPO RITMO LTD.

Køb nu

Fokus på materialer

Hos Tempo går vi aldrig på kompromis med materialevalg.
Ydeevne og holdbarhed er for os en selvfølge.
Derfor er alle bat produceret med den bedste skum på markedet, carbon af højeste kvalitet,
og vores bat leveres altid med en rammebeskytter.

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os når som helst på info@tempopadel.com

Tempo er ikke vores fuldtidsbeskæftigelse, men et passions-projekt som vi bruger vores fritid på.Forvent derfor svartid når som helst udenfor tidsrummet 8 - 16.
Send os en e-mail

Tempo Padel: Premium Padel bat til alle

Vores rejse startede i år 2020. Et underligt år med pandemi, lockdowns, hjemsendelser og alt for lidt sport. Alligevel var det også året, hvor vi blev fuldstændig fanget og forelsket i den mest blomstrende sportsgren i verden, padel. Den store passion for sporten bragte vores hold af founders sammen, og vi blev enige om at skabe Danmarks første premium paddel brand, Tempo. Et brand med danske værdier, produktion i Europa, og fokus på kvalitet frem for alt.

At sprede kærligheden til sporten

I Tempo elsker vi padel. Vores kærester vil måske endda sige lidt for meget. Men vi er padel spillere, og vi startede denne rejse på grund af vores store passion for sporten. Vores ambition er at sprede kærlighed for padel ved at udstyre andre spillere med højtydende udstyr til overkommelige priser. Vi ønsker at opbygge et stærkt fællesskab af spillere og bidrage positivt til væksten af den smukke sport.

Produceret i verdens padel mekka, Spanien

Spanien er verdens padel mekka. Spanien er verdensmestre i sporten og muligvis også i produktion af padel bat. Derfor er alle Tempo's padel bat naturligvis også produceret i Spanien. Vi samarbejder tæt sammen med en familieejet fabrik, som i generationer har produceret padel bats til spillere i hele verden. Tempo's co-founder Julian er selv fra Valencia, og derfor er sprog- og kulturbarriere intet problem i samarbejdet.

Ingen mellemmand sikrer overkommelige priser

Det faktum at Tempo er et direct-to-consumer brand gør, at vi kan levere en rigtig høj kvalitet til en fair pris. Højtydende premium padel bat med skandinavisk sjæl findes der ikke mange af, og ikke i den prisklasse hvor vi arbejder. Det synes vi godt om. For nok er vi spillere, men vi elsker også nyt udstyr - specielt når prisen er rimelig.

TEMPO

Padel er ikke bare en sport. Det er vores passion.

Om Tempo Padel